Close Please enter your Username and Password
Reset Password
If you've forgotten your password, you can enter your email address below. An email will then be sent with a link to set up a new password.
Cancel
Reset Link Sent
Password reset link sent to
Check your email and enter the confirmation code:
Don't see the email?
  • Resend Confirmation Link
  • Start Over
Close
If you have any questions, please contact Customer Service

Merelmeisje 34F
32 posts
11/8/2014 12:39 am

Last Read:
8/6/2020 6:58 am

Ongelijke strijd.

Hoe capricieus ze ook was, zodra haar heer op zijn spreekgestoelte zat en haar toesprak was ze een en al oor en schonk ze hem de aandacht die hij volgens haar diepste intentie verdiende. Begiftigd met grote kennis, rijke levenservaring en indrukwekkend stemgeluid, mocht hij haar met zijn woordenstroom imponeren en temmen. Maar was haar timide houding niet een klein beetje gespeeld om hem het gevoel te geven dat hij haar bezat? Was haar masochisme niet ook een zweem van schijnheiligheid zodat niet zij maar hij als enige schuldig was aan de immorele daden die er uit voort zouden vloeien?

Soms zijn meisjes geraffineerd in het bespelen van hun heer en zo ook die middag, toen ze hem urenlang op zich in liet praten tot het moment aanbrak dat ze betoverd door zijn woordenstroom uit haar gerieflijke houding verrees en haar japon in een stemming van nederigheid uittrok.

Terwijl het kaarslicht door haar vallende japon en lingerie flakkerde en tere rookpluimen veroorzaakte, bekeek hij haar ranke lichaam met secuur taxerende blikken. De schaamte en vernedering die zijn onderzoek haar schonken maakte haar overtuiging van de noodzaak hem te dienen nog groter dan die al was.

Dat ze in haar behaagzucht hem ertoe verleid had haar te verleiden, maakte het spel dat ontstond misschien nog inniger, seksueel attractiever en genadeloos zalig. Seks kon soms zo ontzettend saai zijn, besefte ze. Maar bevangen door geveinsde onschuld en bedreven door een expert op het glibberige terrein van de onderwerping, voelde seks explosief als de Krakatau toen die in 1888 uitbarstte.

Met zo veel geweld was zo nog nooit genomen, bezeten en bevredigd. Plompverloren op het Bachtiar-karpet gesmeten, dierlijke bekropen, venijnig gestreeld en gelikt.

Dat hij haar niet alleen seksueel binnendrong, maar ook haar psychische diepten bereikte, voelde als de ontdekking van de hemel. Er was dus toch meer tussen hemel en aarde, voelde ze terwijl ze zich gedwee gewonnen gaf aan zijn ijdele lust haar aan zich te onderwerpen.

Dat de vaas op de biedermeier chiffonnière begon te wankelen mocht niet verhinderen dat hij zijn tempo verhevigde en het vocht van haar extase als lava vloeide. Hij mocht dan krassen in haar ziel aangebracht hebben, de krassen van haar nagels op zijn rug en biceps leken weerwraak en allerminst uitingen van een deemoedig gestemd meisje.

Mocht hij haar getemd hebben, hij kwam meer gehavend uit de strijd dan zij. Om nog maar te zwijgen over het oneerlijke feit dat zij vijf en hij slechts een extase als winst binnengehaald had, zodat de vraag gesteld moet worden, wie hier wie de baas was in deze ongelijke strijd.

Bij het bone China-kopje thee bijkomen van alle emoties mocht misschien baten, maar terwijl ze hem met stille bewondering aankeek, zat ze alweer van ongeduld te popelen zich door hem te laten imponeren. Opgepast dus voor stille meisjes met diepe gronden.


888martin 47M  
14 posts
5/14/2020 10:09 am

Zo zijn meisjes vaak net doen of je hem niet opwindend leuk vind en dan opeens wel al zijn wraak energie en macht worden dan in haar gespoten en of ze spijt heeft achteraf misschien wel maar op het moment ben of moet je volledig onderdanig zijn anders.....



Become a member to comment on this blog