Close Please enter your Username and Password
Reset Password
If you've forgotten your password, you can enter your email address below. An email will then be sent with a link to set up a new password.
Cancel
Reset Link Sent
Password reset link sent to
Check your email and enter the confirmation code:
Don't see the email?
  • Resend Confirmation Link
  • Start Over
Close
If you have any questions, please contact Customer Service

My Blog

Welcome to my blog!

Dream
Posted:Mar 4, 2020 8:43 am
Last Updated:May 13, 2024 11:43 pm
416 Views

Once I dreamed heavily about a lady. So intense that I woke up and couldn't sleep anymore. In an impulse I mailed her the dream. Then I went back to bed.
Then I dreamed again. Two fragments always came back in great detail. Just as long as I could 'dream' them completely. A fragment was a kind of contract in great detail. So bizarre! It defined our relationship. Totally different than I thought possible but it felt so good!

I have a lot of doubts about emailing her and finally decided to do it. It was so special for me. I was full of it. Like we were sent. I did feel somewhat vulnerable in this. It is of course not something that everyone can handle.
Fortunately, she responded well. She appreciated the openness and authenticity and saw that I was pure in this. She indicated that she had to think about it and come back to it.
Unfortunately it remained silent after that ...
0 Comments
mss
Posted:Feb 11, 2020 6:40 am
Last Updated:May 13, 2024 11:43 pm
434 Views

De beroemde kat met de negen staarten. De oorsprong van deze zweep ligt in de zeevaart, al werden ze toen van katoenen touw gemaakt. In het Engels worden ze ook wel “the captains ” genoemd. Een variant hierop is de zevenstaart. Zoals de naam al zegt heeft deze versie maar 7 staarten.
Hiernaast zie je een kangoeroelederen cat gemaakt door zjuuleke. Een kangoeroelederen versie zal een snijdender gevoel geven dan bv een rundlederen versie. De tails van deze lopen weer uit in losse stroken, wat ‘m een stuk minder gemeen maakt dan een versie waarbij de tail tot het eind doorgevlochten is.
0 Comments
ik ben ...im
Posted:Feb 8, 2020 1:08 am
Last Updated:May 13, 2024 11:43 pm
444 Views

Dominant people are often not the easiest. They are focused on achieving their goal and are only too happy to get their way. Although most people do not feel comfortable in confrontations, dominant people actually love the power game that arises. The result is that many people allow themselves to be intimidated and unwittingly do what the other person asks of them.
0 Comments
punis
Posted:Jan 29, 2020 8:23 am
Last Updated:May 13, 2024 11:43 pm
487 Views

Punishment is not sexy. Punishment is not fun. It is a training tool and intended to improve the dynamics.
0 Comments
zweep
Posted:Dec 28, 2019 4:41 am
Last Updated:May 13, 2024 11:43 pm
508 Views

De één wordt het liefst op de billen geslagen, de ander geeft de voorkeur aan geslagen worden op de bovenrug. Zoveel hoofden, zoveel zinnen. Maar welke gebieden zijn nu het veiligst om te slaan? Aan de achterkant van het lichaam zijn dat er drie, terwijl ook aan de voorkant van het lichaam twee uiterst gevoelige plekken te vinden zijn:

billen
goed bedekt met vetweefsel en bevatten geen vitale organen. Waarschijnlijk het veiligste gebied om te slaan, maar opletten blijft geboden omdat er enkele gevoelige gebieden in de buurt liggen.
dijen
goed bedekt met vetweefsel en bevatten geen vitale organen. De binnenkant van de dijen is bijzonder gevoelig, evenals de plaats waar de billen in de dijen overgaan.
bovenrug
weinig vetweefsel, maar een dikke laag spieren over ribben zorgt voor bescherming van het inwendige. Wees hier wel ietwat voorzichtig met niet-flexibel slagmateriaal, want je wilt geen beschadigingen aan de schouderbladen veroorzaken.
borst(en)
bij mannelijke subs bevat de borst over het algemeen weinig vetweefsel, maar zorgen spieren over ribben voor bescherming van het inwendige. Bij vrouwelijke subs is doorgaans van meer vetweefsel sprake (duh ). Hoe dan ook: rond de tepels bevinden zich veel uiteinden van zenuwen, die al bij geringe prikkeling reageren.
geslachtsdelen
slaan op penis of vagina kan, mits het met beleid gebeurt.
0 Comments
mijn ide
Posted:Dec 21, 2019 8:21 am
Last Updated:Dec 28, 2019 6:15 am
525 Views

BDSM is een overkoepelende term voor alles wat met bondage, discipline en sadomasochisme te maken heeft. Centraal staat de ongelijkheid in macht tussen de Dominant, of Dom, en de onderdanige, ook wel sub genoemd. Als je je er op een verantwoorde manier mee bezig houdt is het een prima en veilige manier van het beleven van je seksualiteit.

Op welk punt ‘normale’, oftewel vanille seks, overgaat in BDSM valt te betwisten. Veel mensen die zich niet met de term BDSM identificeren, houden best van een beetje pit in de slaapkamer op zijn tijd. Je zou dan ook een onderscheid kunnen maken tussen softe BDSM en harde BDSM. Voor softe BDSM hoef je geen attributen te gebruiken zoals zwepen en kettingen en er hoeft geen sprake te zijn van pijn. Denk bijvoorbeeld aan het geven van spannende opdrachtjes aan je partner of en het vastbinden van de ander met een stropdas of panty. Dit is een goede manier om rustig te experimenteren en het spelen eventueel langzaam uit te bouwen.
0 Comments
Come talk to me...
Posted:Dec 7, 2019 5:36 am
Last Updated:Dec 21, 2019 8:24 am
463 Views

come talk to me.
While SM can refer to many things, three prominent meanings are sadomasochism......
0 Comments
Disappointed about how things are going here
Posted:Oct 17, 2019 6:53 am
Last Updated:Dec 21, 2019 8:58 am
529 Views

All my points have suddenly disappeared.
ok then but let me know when you want to be punished
0 Comments

To link to this blog (DEDE4848ATTYAH) use [blog DEDE4848ATTYAH] in your messages.