Close Please enter your Username and Password
Reset Password
If you've forgotten your password, you can enter your email address below. An email will then be sent with a link to set up a new password.
Cancel
Reset Link Sent
Password reset link sent to
Check your email and enter the confirmation code:
Don't see the email?
  • Resend Confirmation Link
  • Start Over
Close
If you have any questions, please contact Customer Service

Dutch male slave

Hi my name is rick, years ago I choose for madam's toy. That is what I like to be. A toy, or object for her pleasure. I have some kinks, BB , CBT WS and Femdom in general.
I love to please a woman, whith my kinks, but also who I am.
A cook, the man who like to serve breakfast, doing shopping together, giving a massage, whatching the movies or listening to the most beautyfull music.. or the moon.

Madam's little toy - Prettig speeltje voor Madame - little blog
Posted:Apr 20, 2012 8:12 am
Last Updated:Apr 20, 2012 2:32 pm
9718 Views

Hier begin ik dan. De eerste woorden op mijn blog.
Ik struin ze vaak af op het internet en kom dan eens terug.
Of het nu gaat om een kinky levenstijl, erotische kunst, muziek en vele andere zaken welke mij kunnen boeien.
Zelf heb ik nooit de behoefte gehad om zelf een blog te beginnen.

Ik heb wel wat dagboekjes in huis, vol geschreven van ervaringen op mijn reis. Ik schrijf en klap ze weer dicht. Na jaren lees ik ze om te beseffen dat ik weer ouder ben geworden. Een glimlach om mezelf, en een troost dat ik nog steeds reizende ben.

Wat nu hier. Mijn gedachten wil ik best delen, maar dan wel het liefst met mensen die dicht bij mij zijn of dicht bij willen komen.

Het moet eind vorige eeuw zijn geweest, toen ik als student mijn eerste internet aansluit kreeg. Een modem via de telefoon en alles zo goedkoop mogelijk tot in de laate uurtje achter de computer zittend. Gelukkig kwam alles langzaam binnen, want een wereld brak voor me open. Mijn stoutste dromen werden makkelijk vervuld door plaatjes en filmpjes die nooit langer duurde dan 30 seconden..gauw naar de volgende.

Een impulsieve manier om informatie te vergaren die uiteindelijk weinig diepgang biedt en snel verveelt. Met bewondering lees ik de fora en persoonlijke home-pages die mensen aan BDSM besteden.
Nog steeds was het consumeren, totdat ik ergens in 1998 hier op alt een profiel aanmaakte. Met een drietal dames, uit engeland en US heb ik jaren lang via Alt en daarna mesenger contact gehad, wat uitmonde in een relatie. Ook dat is mooi om weer terug te kijken.
De afstand en cultuurverschillen maakte het er niet makkelijker op. Dat had ik op voorhand ook wel geweten. Maar ik maak graag wel eens een leuke sprong.Ik lijk wel een bokje.

Het is nu 2012 en ben ik na een aantal jaar weer terug hier op deze site. Open staan voor anderen doe ik nog steeds, en het liefst gewoon met Nederlanders.

Ook deze site is veranderd merk ik. Als gewoon lid mag je nog een beetje kijken en daarna houdt het snel op. Het is heel erg lastig om een ander te benaderen.
De chatrooms waar over het algemeen zinnen langer dan drie woorden een unicum zijn, hebben niet mijn voorkeur. Ik begrijp er waarschijnlijk nog steeds niets van. Toch zie je me daar wel eens verschijnen. Toch maar een poging wagen.

Een oproep aan ieder:
voor alle lieve mensen die al tot hier hebben gelezen. Indien jullie mij zien verschijnen in een van deze chatrooms,

klik me gewoon eens aan!

Laten we bekijken of we enkele minuten een gesprek kunnen hebben. Indien ik niet in de smaak val, klik me dan gerust weer weg. Zo eenvoudig is dat!

Ik sta voor veel mensen open, maar zoals je in mijn profiel kunt zien, heb ik mijn eigen voorkeuren. Ik ben een man - een slaaf - een denker - een liefhebber, maar tot nu toe staat het enkel met letters beschreven. Met het grootste gemak levert dat iets anders op voor de lezer, dan dat ik zelf ben.

Schroom dus niet om te vragen, wat ik eet, wat ik heb gekookt, welke kleur zwarte sokken ik vandaag aan heb of naar welke muziek ik nu aan het luisteren ben.

Gr Rick
0 Comments

To link to this blog (madams_toy_nl) use [blog madams_toy_nl] in your messages.